KÖPA EDUCTOR/SCIO

Framtidens medicin

Jag vill sprida kunskapen om vad frekvensmedicinen, baserad på ren kvantfysik, kan göra för oss människor. Detta för att jag själv tillfrisknat med hjälp av denna utrustning. Du kan också utbilda dig och arbeta med det här alternativet, så att fler människor får möjlighet att välja framtidens medicin!

Jag är Sverige-Representat för EDUCTOR & SCIO/Bioresonans-utrustningen, vilket innebär att jag säljer SCIO och EDUCTOR samt utbildar dig som vill börja använda detta som arbetsredskap. Här har du nu möjlighet att köpa din utrustning för att enkelt komma igång och arbete med marknadens mest avancerade Bioresonansutrustning. I köpet ingår även utbildning och support.

Känner du att det här är något för dig? För intresse av att köpa och arbeta med den här utrustningen så vänligen kontakta mig på mail eller telefon för att få en prisbild. Självklart finns möjlighet att köpa den på avbetalning eller leasing. Om du vill byta upp dig så har alltid din utrustning ett bra andrahandsvärde dessutom.

Som företag kan du leasa din SCIO.

Prisexempelför SCIO: 2314 :-/ månad i 48 månader med restvärde 4950:- vilket innebär att när leasingtiden är slut betalar du i detta ex. 4950:- så är Devicen din.
Självklart kan du välja högre eller lägre månadsbelopp och leasingtid.