OM MIG

Jag har alltid vetat inom mig att det finns något ”mer”, och nu har jag fått det bevisat. Tack för kvantfysiken!
”Den som inte blir chockad av kvantfysiken, har inte förstått den!”
Niels Bohr (1885 – 1962)

Livet är en resa, vi är energi

Vi människor består ju av energi – och vi borde oftare använda kunskapen om hur vi påverkas och styrs av olika frekvenser. Vi kan vända sjukdom till hälsa och hopplöshet till hopp – och framför allt inse att vi har makten att skapa det liv vi vill ha.
Min mission är att sprida den kunskapen.

Inget är kroniskt och vi behöver inte krångla till det. Att arbeta med EDUCTOR & SCIO som frekvensmedicin är något av det mest spännande jag varit med om. Jag använder även mig själv för att utföra en Instant Transformation, hjälper jag människor att riva ner gamla mönster som sitter i deras system. Det är som att köra ett virusprogram i datorn. När det väl är gjort, fungerar allt som det ska igen – det behövs ingen ytterligare process, utan transformationen sker i realtid.

Vi har tyvärr alltför många gånger blivit lärda att vi inte har möjligheten att skapa. Men vi skapar nytt hela tiden – medvetet eller omedvetet – det är universums lag. Allt går att förändra och det är din sanning som gör förändringen. Vi har fått gåvan att skapa vad vi vill och det är med glädje jag nu vill visa dig den vägen.

Jag bor ute på landet i ett gammalt torp, mitt i naturen, Jag älskar sol och värme, vackra platser och design. Jag njuter av att umgås med människor som insett att allt är möjligt. Men vägen hit har inte varit rak; jag vet hur det känns att vara sjuk, fattig och leva efter falska sanningar och begränsningar. Därmed är jag också ett levande bevis på att allt går att förändra.
Ett stort tack till livet som är och förblir min lärare!