SESSIONER

Forskning

Frekvensbehandling med EDUCTOR & SCIO (Scientific Consciousness Interface Operations System) är ett kvantmedicinskt balanseringsinstrument utvecklats under 20 års tid av ett internationellt forskningsteam. Eductorn är den nya ”Rolls Royce:en” bland alla bioresonansdevicer. Den ger oss möjlighet att mäta och analysera och framförallt balansera vibrationer och svängningstal i dina organ och hela din kropp.

BOKA HÄR

Vetenskap

VETENSKAPEN BAKOM
Vi alla består av energi. Vi utstrålar elektromagnetiska frekvenser, som ett resultat av molekylära svängningar i våra kroppar. En frisk cell har en viss vibration beroende på var den befinner sig i kroppen och det är det är det som SCIO och EDUCTORN kan läsa av och tolka för att sedan balansera. Olika substanser i kroppen ger olika frekvensspektra. Frekvensspektret till alla vanliga bakterier, virus, parasiter, vitaminer, mineraler, patogener och naturmediciner inom alla grenar, finns nu i en databas som SCIO och EDUCTORN har tillgång till och det blir viktig information till oss.

BOKA HÄR

Kroppen

BALANSERA KROPPEN
När vi utför en balansering på dig, gör vi först ett test där vi sänder databasens alla frekvenser till kroppen, en efter en. När din kropp tar emot frekvenserna, reagerar den som om du blev utsatt för den verkliga substansen. Men du känner inte av det, eftersom sändningen bara är aktiv i någon hundradels sekund.
Din reaktion är dock tillräcklig för att SCIO och EDUCTORN ska kunna läsa av hur din kropp reagerar. Om ett värde avviker från det normala, ser vi att det antingen är något du har behov av eller något du bör bli kvitt från.
Om det är något du saknar, kan vi tillföra kroppen det i form av dess elektromagnetiska frekvens. Om det är något du bör bli kvitt, som mikroorganismer eller gifter, kan vi sända frekvenser som stimulerar kroppen till att göra sig av med det.
Med hjälp av frekvenser kan vi alltså justera obalanser som skapar olika icke-önskvärda symtom – eller trigga igång kroppens självläkande processer. Det vi kallar sjukdom är egentligen bara stopp på flöde. När din kropp och själ får de rätta förutsättningarna och hjälp den behöver så kan den reparera sig själv. Din kropp är genialiskt!

BOKA HÄR

Justera

VAD KAN VI JUSTERA I BALANSERINGEN?
• konkreta fysiska problem
• psykiska och emotionella problem
• latenta problem och obalanser
• virus, bakterier, svamp och parasiter
• akuta inflammationer
• stress

Vi kan också lösa flera problem som man normalt inte klarar med konventionella metoder:

• Allergier och matintolerans
• Ångest
• Emotionella trauman
• Kvicksilverbelastning
• Autoimmuna problem
• Migrän
• Kroniska inflammationer

BOKA HÄR

Omprogrammering

HUR GÅR DET TILL?
Alla processer i kroppen, både fysiska och mentala, styrs av vårt inre kommunikationssystem. I stort sett sker detta genom signaler från hjärnan som skapas av känslor och det du focuserar på, och cellkommunikation genom meridianerna. Med SCIO kan man ”omprogrammera” signalerna från hjärnan, genom att sända signaler genom ett pannband med antracit-elektroder. Med ledande antracit-remmar på handleder och anklar, kan man via meridianerna sända frekvenser direkt till de olika organen. En frekvensmodulator i SCIO och EDUCTOR-instrumentet producerar tusentals olika frekvensspektra med upp till 12 olika bärvågsformer.

BOKA HÄR

Testprodukt att boka

Text till denna ruta kommer inom kort

BOKA HÄR